За нас

Smile Dental Clinic е най-новата дентална клиника, която предлага широка гама и висококачествени услуги в град Шумен и областта. Оборудвани сме със специално подбрана модерна и професионална техника от нашите специалисти, в съчетание с и иновативен стилен интериор за Вашият комфорт и престой. Нашата мисия и цел е да предложим максимално удовлетворение на клиентите си и в тази връзка предлагаме цялостно дентално лечение и услуги за Вас - Нашите пациенти.

Практикуваме профилактичния подход в денталната медицина и не спираме да изпробваме иновативни техники и подход в нашето развитие. Ние вярваме, че това ще намали нуждата от дентално лечение в бъдеще и ще Ви помогне да поддържате добро дентално здраве. Малките детайли са от голямо значение за нас и смятаме, че именно те са една от най-важните и определящи в предлаганото от нас качествено лечение.

Нашите лекари са профилирано специализирани в областта на денталната медицина и гарантират високо ниво на лечение. Повече информация и контакт с нас може да осъществите от страницата Контакти!

Очакваме Ви!